Dag van je ex

-134 dagen geleden
dag van je ex
  • Evenement: Dag van je ex
  • Startdatum: 2023-12-02
  • Einddatum: 2023-12-02

Over Dag van je ex

Op het hebben van een ex hangt altijd een soort stigma. Veel mensen zien deze persoon namelijk als een hekelpunt in hun leven of als verspilde tijd, terwijl dit helemaal niet nodig is. Hoewel het hebben van een ex nooit leuk is, heeft deze persoon wel een deel van jouw leven uitgemaakt. Hierin waren ook genoeg leuke tijden die jullie relatie en vriendschap versterkten, dus waarom kijken we hier niet naar en halen we alleen de nare gevoelens naar boven?

Dit is dan ook de reden waarom deze dag geïntroduceerd is. De dag van je ex staat namelijk voor het herdenken van verloren liefde en tijden met een persoon die nu niet meer in je leven is. Op deze dag is het de bedoeling om stil te staan bij de leuke tijden die je met deze persoon hebt beleefd en hier dankbaar voor te zijn. Ook denken we aan hoe deze persoon ons heeft helpen vormen tot de persoon die we nu zijn. Centraal op deze dag staat dan ook om nog eens contact te zoeken met deze verloren ex en hem/haar te bedanken voor de leuke tijden en ervaringen.

Maar, let op! Doe dit alleen als je er zeker van weet dat jullie op een goede en vriendschappelijke manier uit elkaar zijn gegaan. Anders kan dit meer problemen veroorzaken en daar zit niet iedereen op te wachten.

Gerelateerde dagen